Blog, Månader

Augusti månad

Vi är i slutet av augusti och sommaren har redan hunnit lämna oss. Trots att jag tycker om hösten så känner jag mig alltid lite vemodig så här års när allting liksom förbereder sig för att gå till vila. Regnet som har fallit i ett par dagar och den mörka himlen gör både mig och mina växter trötta.

Men så kommer jag att tänka på augusti då jag var barn. Skolan började igen och vi köpte nya skolsaker och en ny höstjacka. Äntligen fick jag träffa kompisarna igen som jag kanske inte sett på hela sommaren, och det var riktigt kul att lära sig nya saker efter att bara ha lekt sedan i juni.

Vi kan se på höstarna på det viset även som vuxna. Faktum är att vi kan välja att se varje årstid och varje dag som en skola.
Fundera över vilken skola i livet du vill gå i höst. Vad vill du lära dig om dig själv, om andra människor, om planeten vi lever på? Vad vill du lära dig om den andliga världen?

Vad du än vill växa i och lära dig så finns vi här på linjen som ditt stöd genom din process. Ring till oss om du känner dig osäker inför förändringen och det nya så kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa dig att lära dig ännu mer om livet än du redan tidigare gjort.
Låt augusti vara en tid för en annorlunda skola. Inte den skolan vi gick i som barn utan den livets skola som du väljer att leva.