astrologi, Blog

Kärlekshoroskop jungfrun

Den 23:e augusti gick vi in i jungfruns tecken. Det här är en person som verkligen inte bara väljer första bästa partner. Det finns mycket som måste stämma innan jungfrun beslutar sig för att bjuda in en människa i sitt liv och har hon eller han valt dig ska du känna dig smickrad.

Jungfun kan vara en krävande partner då hon inte bara förväntar sig perfektion ifrån sig själv utan också från andra och hon har väldigt svårt att stilla acceptera det hon betraktar som slarv eller lathet. Vad som är att se som positivt här är å andra sidan att hon alltid själv gör allt med största noggrannhet och att du aldrig behöver upptäcka att du kommer hem till ett stökigt hem. Tvärtom så älskar jungfrun att göra ert gemensamma hem så fint och estetiskt ombonat som det bara är möjligt. Jungfrun är ofta också mycket hjälpsam och tycker om att ta hand om andra, så länge hon anser att de förtjänat det.

I sina högra krav på sig själv är jungfrun ofta rädd för att bli granskad och bedömd av andraö även av sin kärlekspartner. Det finns en stor känslighet hos henne men hon döljer den gärna bakom en sval och till synes självsäker fasad. Om du som jungfruns partner är medveten om det här och undviker att kritisera henne för hårt så kommer hon att växa och er kärlek att bli enkel och stark. När hon älskar dig finns hon alltid där för dig, oavsett vad det handlar om. Rädslan för att göra fel eller bli bortvald kan ibland göra att jungfrun är lite hämmad och blyg i sitt kärleksliv. När ni väl tagit er igenom den första utmanande fasen är hon dock den som kämpar in i det sista för att få relationen att fungera.

Det finns en liten drama queen i jungfrun och även om hon på ytan kan verka sval och väga sina ord på våg så kan hon också ibland skapa problem ur något som för andra ser ut som ingenting. Även det här är ett uttryck för den känsliga natur som finns där under ytan. Bakom det här finns dock en männsika som är både vänlig och varm. Hon behöver bara få lite hjälp med att bli så trygg så att hon vågar släppa fram det. Lyckas du ge henne det stöd hon behöver så är det svårt att hitta någon som är mer pålitlig i sina nära relationer än jungfrun.

Allra bäst passar jungfrun med stenbocken och kräftan. Med stenbocken kan hon känna att hon får utlopp för och kan utveckla sitt intellekt och sin analytiska sida. När intellektet får stå i centrum så vågar hon också öppna upp för de mjukare sidorna i relationen. Både jungfrun och kräftan är ganska försiktiga och de trivs därför ofta bra i varandras sällskap. Med jungfruns väl övertänkta sätt att vara är risken väldigt liten att hon sårar en känslig kräfta. Att kräftan sedan har en rik fantasi kommer att göra den ibland stelbenta jungfrun gott och hjälpa henne att bli mer öppen.

Älskar du en jungfru eller är du kanske en jungfru själv och vill prata mer om det här är du välkommen att ringa.