Blog, Månader

November

Jag hör ofta människor klaga över att november är mörkt och regnigt och att det känns som årets längsta månad. Så kan det vara men med åldern har jag lärt mig att njuta av november. Jag uppskattar lugnet mer och mer.

När regnet faller mot gatan utanför tänder jag ljus överallt. Jag gör ett varmt örtte och sätter mig och läser de där böckerna som jag annars aldrig hinner med. Igår kom det hem en ny bok i brevlådan, en liten charmig och lättläst bok som heter Häxkonst. Den är skriven av Juliet Diaz och jag har hunnit läsa några sidor i den. Det är en välskriven bok som jag blir glad av att läsa och för dig som är ny innehåller den massor av information som du kan ha glädje och nytta av.
Just det är november för mig; Nya böcker, hembakat bröd, varm soppa och örtte på växter jag plockat själv under sommaren. November är soffmys och varma färger och tjocka filtar.

Passa på att låta hjärnan ta en paus från intryck den här månden. Ge dig själv en månad av vila och ladda batterierna inför julmånaden som ligger framför oss. November kan vara årets bästa månad om vi anävnder den rätt. Den ger oss gåvan att varva ner och att slappna av.