Om mig

Välkommen till min blogg!

Jag vill ta dig med på en resa, såväl i ditt eget inre som i den andliga värld vi alla har omkring oss.

Sedan jag var mycket ung har jag vandrat häxans väg och jag arbetar med både runor, reiki och örter och utför också rituell magi av olika slag. Nu är jag så gammal och har vigt mitt liv åt det här så länge att jag sannolikt har rätt att kalla mig både hagga och trollpacka 😉
Vid sidan av detta utbildar jag mig till coach och har under många år arbetat inom psykiatrisk vård, bland annat som konstterapeut.

Förutom mina dagliga ritualer i form av bland annat meditation och yoga firar jag också de paganska högtiderna, sabbaterna. Med tiden kommer jag att presentera dem alla för dig.

Kanske har du vandrat länge längs häxans stig, kanske är du ny. Kanske är du bara nyfiken på att lära dig mer utan att egentligen veta om detta är något för dig. För mig är det här en väg som erbjuder både andlig och mental utveckling och jag vill därför presentera för dig några av de verktyg och övningar jag använder. Tillsammans med dessa samlar jag i min blogg berättelser om gudinnor, kristaller och örter som jag hoppas du ska finna nytta och glädje i.

När du läser min blogg kan du se den som en skola om du vill. Jag hoppas att du, oavsett hur långt du kommit på vägen, lär dig något nytt genom att titta in här. Vi har alla något att lära oss av varandra varje dag. Min främsta önskan är dock att du ska ha kul! Om du följer något av mina råd och tips, ta dem inte för allvarligt, se till att ha roligt under tiden.

Väl mött!