astrologi, Blog

Kärlekshoroskop skorpionen

Vi har just klivit in i den passionerade skorpionens månad. Kanske syns inte passionen och hettan så tydligt från början när du går in i en relation med en skorpion. De kan vara lite avvaktande innan de verkligen är säkra på dig och på relationen, men under skalet finns mycket värme och romantik. Tilliten kan ta en tid att bygga men har de väl bestämt sig för att lita på dig så gör de allt för att du ska känna dig lycklig och utvald. Ingen är så fantastisk bra på att ge av sin kärlek som skorpionen och den är absolut värd att vänta på.

Relationer är väldigt viktiga för skorpionen och det är inget de tar lättvindigt på. Lever du med en skorpion kommer de att göra nästan allt för dig och din lycka är viktig för dem.
Ska vi titta på de utmaningar du riskerar att möta så kan sägas att skorpinoner också kan ha en svartsjuk och lite misstänksam sida. De är också väldigt envisa, vilket om det används rätt kan vara en styrka då de inte ger upp en relation bara för att ni just nu står inför en utmaning.

En speciell egenhet hos skorpioner är att de ofta får andra människor att våga leva ut och uttrycka sina känslor. Har du tidigare varit blyg och återhållsam så kan skorpionens energier hjälpa dig att släppa loss och friare uttrycka både din kärlek och din lust. Samidigt kan de själva vara lite hemlighetsfulla och ibland kan det frustrera någon som behöver en rak och öppen kommunikation.

Ett liv med en skorpion blir sällan ytligt och oengagerat. Verkliga möten och sanna, djupa samtal är något skorpionen värdesätter högt i en partner, och även i andra människor, och sex är något som för skorpionen är väldigt viktigt. Då det här också är mysticismens tecken så kommer inte heller ert sexliv att vara av den gamla tråkiga sorten utan skorpioner kombinerar gärna sin sexualitet med andlighet så som i exempelcis tantra. Passion är för skorpionen något som gör livet värt att leva.

Bäst passar skropionen tillsammans med en annan skorpion då de kan skapa en magisk relation tillsammans, men även fiskar är en underbar match, liksom oxen. Skorpionen tar gärna kontrollen över relationen och för fisken, som ibland är mer osäker, känns det som en trygghet. Fiskarna har heller inget problem med skorpionens svartsjuka utan ser den som ett bevis på att de är älskade.
En relation med jungfrun kan bli en stor och svår utmaning.